Du finner oss her
Produsentene som deltar
Anne Karins Snadder
Nystekte sveler m/hjemmelaget syltetøy, andeegg, egg fra ulike høneraser, tindvedmarmelade, ca 30 sorter gelé og syltetøy. Slikkepinner, hudpleie og geitmelksåpe.
Bakken Øvre Gårdsmat
Iskrem i sesong. Pultost og rømme. Karbonader og medisterkaker, Spekeskinke av frittgående gris. Sylte og diverse pålegg. Kalvekjøtt om våren. Håndmat i form av gårdsburgere. Egg fra frittgående høner.
Gardskjøkkenet
Einerrøkt, varmrøkt, krydret og cognacmarinert gravet laks og ørret.
Godt og Hjemmelaget
Tynnlefser fra Nordland, Krinalefse og Debiogodkjente Mandelpotetlefser og Troll lefser
Heidal Landbruksprodukter
Fenalår, pinnekjøtt, karbonader, pølser og ferskt kjøtt av egne dyr og elg. Spekepølser; Heidalspølse, Trollkjøtt, Eventyrpølse og Trollelg.
Myhres Matsopp As
Hos Myhres Matsopp er det soppsesong året rundt. Vi dyrker og høster sopp av høyeste kvalitet hver uke i våre selvbygde klimakontrollerte lokaler i Nordre Frogn. Alt gjøres i småskala for hånd for å være sikre på at vi kan levere kundene våre ferskest mulig sopp av beste kvalitet. Våre kunder er blant annet restauranter, butikker og privatpersoner på markeder og private utsalg. Vi dyrker shiitake, lions mane, maitake og kongeøsters. Soppene våre er økologisk sertifisert av Debio.
Piltingsrud gard AS
Piltingsrud gard har drevet med Aberdeen Angus storfe siden 2015, og har kjøttproduksjon helt uten bruk av kraftfôr, og er sertifisert økologisk (Debio). Om høsten og vinteren tilleggsfôrer vi med gras høstet på egne enger. Vi jobber for at gardsdriften er bærekraftig og miljøvennlig: regenerativt jordbruk, holistisk beitebruk, karbonbinding, spare plast ved å lagre gras i silo, flisfyring og 1000kvm med solceller. Garden ligger sør i Valdres, ca. midt mellom Oslo og Beitostølen.
Prestholt Geitestøl
Ekte geitost, både brun og hvit. Kjekjøtt og spekepølse av geit. Pølser av kjekjøtt. Sjokolade og geitostkaramell. Yoghurt.
Smakfulle Skatter fra Dragetoppen
Jeg produserer chutneys, relishes, geleer og annet godt tilbehør til et måltid. Jeg bruker så mange lokale råvarer jeg kan, starter med det som finnes i hagen og jobber meg utover til jeg finner de råvarene jeg trenger. Jeg bruker heller ikke kunstige konserveringsmidler.
Solliaysteriet
Brunosten vi produserer har en rund og litt skarp smak. Det er en karamellisert ost som smelter på tunga. Den er en helfet ost som blir laget med omtanke og respekt i en stor gryte. Kvitosten lages etter tradisjoner fra Alpene