april
11
Råholt sentrum (ved amfiet)
Innlandet (Hedmark og Oppland)
torsdag, 11. april
kl. 12:00 - 17:00
kl. 12:00 - 17:00
Produsentene som deltar
Bakken Øvre Gårdsmat
Iskrem i sesong. Pultost og rømme. Karbonader og medisterkaker, Spekeskinke av frittgående gris. Sylte og diverse pålegg. Kalvekjøtt om våren. Håndmat i form av gårdsburgere. Egg fra frittgående høner.
Gardskjøkkenet
Einerrøkt, varmrøkt, krydret og cognacmarinert gravet laks og ørret.
Homegrown.no
Bær og sopp
Honningfarmen AS
Honning
Melbys tradisjonsmat
Bakervarer
Solliaysteriet
Brunosten vi produserer har en rund og litt skarp smak. Det er en karamellisert ost som smelter på tunga. Den er en helfet ost som blir laget med omtanke og respekt i en stor gryte. Kvitosten lages etter tradisjoner fra Alpene